Service & Onderhoud

Misschien één van de belangrijkste dingen voor uw gevels is een goed jaarlijkse onderhoud. Ook als u een probleem heeft aan uw gevels is Fenestro Gevelbeheer er voor uw.

Services

Reparatie Service

Wij van Fenestro Gevelbeheer helpen u graag verder bij defecte ramen en deuren, gevellekken en geveldelen vervangen. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de VMRG (Vereniging Ramen en Metalen Gevels).

Onderhoud

De basis van gevelbeheer is een complete inventarisatie van de gevel en de daarop aanwezige gevelelementen. Het beheer van de gevels leidt tot een technisch functionele gevel met een mooie esthetische vorm.

Vervanging van ruiten

Wilt u graag het glas vervangen van uw kozijnen om uw huis duurzamer te maken en zo ook meer energie zuinig. Dan kunnen wij dat ook voor uw regelen, samen met u gaan we kijken naar welk type glas het beste voor u is en of het in uw huidige kozijn past

Webshop

Mocht u een gevelbouwer zijn of monteur, kijk dan vooral in onze webshop waar u onze selectie aan onderdelen kunt zien. Een selectie die steeds uitbreid en op uw verzoek ook producten aan toevoegt.

Reparatie service

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over onze aanpak voor reparatie services

Onderhoud

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over onze aanpak voor onderhoudscontracten

Vervanging van ruiten

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over onze aanpak voor vervanging van ruiten