Service & Onderhoud

Misschien één van de belangrijkste dingen voor uw gevels is een goed jaarlijkse onderhoud. Ook als u een probleem heeft aan uw gevels is Fenestro Gevelbeheer er voor uw.

Services

Reparatie Service

Wij van Fenestro Gevelbeheer helpen u graag verder bij defecte ramen en deuren, gevellekken en geveldelen vervangen. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de VMRG (Vereniging Ramen en Metalen Gevels).

Onderhoud

De basis van gevelbeheer is een complete inventarisatie van de gevel en de daarop aanwezige gevelelementen. Het beheer van de gevels leidt tot een technisch functionele gevel met een mooie esthetische vorm.

Vervanging van ruiten

Wilt u graag het glas vervangen van uw kozijnen om uw huis duurzamer te maken en zo ook meer energie zuinig. Dan kunnen wij dat ook voor uw regelen, samen met u gaan we kijken naar welk type glas het beste voor u is en of het in uw huidige kozijn past

Webshop

Mocht u een gevelbouwer zijn of monteur, kijk dan vooral in onze webshop waar u onze selectie aan onderdelen kunt zien. Een selectie die steeds uitbreid en op uw verzoek ook producten aan toevoegt.

Reparatie service

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over onze aanpak voor reparatie services

Onderhoud

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over onze aanpak voor onderhoudscontracten

Vervanging van ruiten

Klik op de onderstaande knop om meer te leren over onze aanpak voor vervanging van ruiten

Openstaande vacatures

Calculator/werkvoorbereider

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van aluminium, kunststof en stalen ramen en deuren. Onze deskundigheid, klantgerichtheid en service zijn de pijlers van ons bestaan.

We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe collega die gepassioneerd is om betrokken te zijn bij alle aspecten van ons werk. De essentie van deze functie omvat het calculeren en voorbereiden van onze projecten, evenals regelmatig contact met klanten en leveranciers. Het helpen van klanten, het ontdekken van mogelijkheden en het nemen van verantwoordelijkheid zijn zaken waar jij energie van krijgt. Bovendien geniet je van de samenwerking in een kleine teamomgeving.

Wij bieden:
✔️ Een Fulltime dienstverband
✔️ Uitstekend salaris
✔️ 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen

Meer informatie over deze vacature? Stuur ons gerust een appje +31 6 26266142