Service & Onderhoud

Webshop

Wilt u graag het glas vervangen van uw kozijnen om uw huis duurzamer te maken en zo ook meer energie zuinig.

Webshop

Bij Fenestro Gevelbeheer bieden we een ruime selectie van hoogwaardige hang- en sluitwerk aan in onze webshop. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zullen helpen om uw gevelelementen veilig en efficiënt te laten functioneren. Onze webshop is een gemakkelijke en veilige manier om producten te kopen die u nodig heeft voor uw gevel.

In onze webshop vindt u een grote selectie van hang- en sluitwerk, van sloten en cilinders tot scharnieren en krukken. We hebben hang- en sluitwerk van verschillende merken en materialen beschikbaar. We bieden producten aan van verschillende materialen, zoals staal, aluminium en kunststof, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Onze hang- en sluitwerk producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn getest om te voldoen aan strenge veiligheidseisen. 

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van hoogwaardig hang- en sluitwerk via onze webshop, neem dan gerust een kijkje hier op onze website. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw gevel.

Openstaande vacatures

Calculator/werkvoorbereider

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het repareren en onderhouden van aluminium, kunststof en stalen ramen en deuren. Onze deskundigheid, klantgerichtheid en service zijn de pijlers van ons bestaan.

We zijn momenteel op zoek naar een nieuwe collega die gepassioneerd is om betrokken te zijn bij alle aspecten van ons werk. De essentie van deze functie omvat het calculeren en voorbereiden van onze projecten, evenals regelmatig contact met klanten en leveranciers. Het helpen van klanten, het ontdekken van mogelijkheden en het nemen van verantwoordelijkheid zijn zaken waar jij energie van krijgt. Bovendien geniet je van de samenwerking in een kleine teamomgeving.

Wij bieden:
✔️ Een Fulltime dienstverband
✔️ Uitstekend salaris
✔️ 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen

Meer informatie over deze vacature? Stuur ons gerust een appje +31 6 26266142