Over Fenestro Gevelbeheer

Fenestro is een landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud, advies voor gevels en kozijnen en expert op het gebied van gevelproducten middels onze webshop.

U als klant staat centraal bij ons, wij denken mee door persoonlijk contact.  Onze bedrijfswaarden zijn de kracht van samen: daar willen we in uitblinken.

Klachten of storingen aan uw gevel lossen wij op; door middel van persoonlijk contact en maatwerk zorgen wij dat uw gevel en/of kozijnen hersteld worden en goed blijven functioneren.

Wij houden ons bezig met het bevorderen van comfort, functionaliteit en het in stand houden van de kwaliteit van uw gevel of kozijnen. Vanaf het eerste contact gaan wij samen met u op zoek naar de passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen een langere levensduur zullen krijgen door middel van een onderhoudscontract.

U kunt hier een contactaanvraag doen. Hierna gaan wij samen met u onderzoeken welk onderhoud u wenst. Zowel eenmalig, preventief onderhoud voeren wij uit, alsmede meerjarenonderhoud afhankelijk van uw behoefte.

Voor advies kunt u ook bij ons terecht, dit advies richt zich op het optimaal onderhouden van uw gevel of kozijnen. Het onderhoud zorgt ervoor dat het comfort behouden blijft en de levensduur van de gevel of kozijnen verhoogd wordt.

IMG_6068

Bedrijfswaarden

De kracht van Samen

De winst zit ‘m in de kracht van samen. Daar willen we in pionieren. Zo bouwen we als Fenestro Gevelbeheer team verder aan een gezond en solide bedrijf.

Lean Aanpak

We werken volgens het Lean-flow principe wat grote zelfstandigheid van onze medewerkers vereist.

Klantgericht

De klant staat bij ons continue in het middelpunt, wij denken met hen mee door persoonlijk contact en leveren dan gewenst maatwerk.

Resultaatgericht

Onze aanpak is: doen wat er nodig is, op de beste manier en op het juiste moment. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerde professionals die vanuit eigen kracht en expertise naadloos invoegen in de keten van toeleveranciers en bouwplanningen.

Onze ambities

Onze ambities richten zich op verdere optimalisatie van service en ketensamenwerking met partners uit de gevelindustrie. Wij houden ons voornamelijk bezig met het bevorderen van comfort, functionaliteit en het in stand houden van de kwaliteit van het gevelvastgoed

Vanaf het eerste contact gaan wij als onafhankelijke partij samen met u op zoek naar de passende oplossing en brengen we de benodigde werkzaamheden direct ten uitvoer.

Kozijnen
Wij zorgen ervoor dat uw gevels en kozijnen niet alleen bij oplevering goed functioneren, maar dat ze ook datgene blijven doen waarvoor u ze wenst te gebruiken.
Service

Klachten of storingen aan uw gevel lossen wij op; door middel van persoonlijk contact en maatwerken zorgen wij dat uw gevel en/of kozijnen hersteld worden en goed blijven functioneren.

Gevelonderhoud

Wij houden ons bezig met het bevorderen van comfort,
functionaliteit en het in stand houden van de kwaliteit van uw gevel of
kozijnen. Vanaf het eerste contact gaat wij samen met u op zoek naar de
passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat aluminium, stalen en kunststof
kozijnen ook na oplevering goed functioneren en dat ze naar uw wenste gebruiken
blijven.

U kunt hier een contactaanvraag doe. Hierna gaan wij samen met u onderzoeken welk onderhoud u wenst. Zowel eenmalig, preventief onderhoud voeren wij uit, alsmede meerjarenonderhoud afhankelijk van uw behoefte.

Advies

Voor advies kunt u ook bij ons terecht, dit advies richt zich op het optimaal onderhouden van uw gevel of kozijnen. Het onderhoud zorgt ervoor dat het comfort behouden blijft en de levensduur van de gevel of kozijnen verhoogd wordt.

U als klant staat centraal bij Fenestro Gevelbeheer, wij denken met u mee door persoonlijk contact en leveren maatwerk. Ons bedrijf bestaat uit gekwalificeerde professionals.

Webshop

Voor hang-en sluitwerk kunt u terecht in onze webshop. Van deurkrukken raambeslag tot verschillende rubbers: voor verschillende typen en merken kozijnen kunt u onderdelen bij ons bestellen. Vindt u uw gewenste product niet in de webshop, stuur ons dan een aanvraag (klik hier), dan gaan we kijken of we dit onderdeel kunnen leveren.