Service & Onderhoud

Vervanging van ruiten

Wilt u graag het glas vervangen van uw kozijnen om uw huis duurzamer te maken en zo ook meer energie zuinig.

Vervanging van glas

Bij Fenestro Gevelbeheer bieden we professionele diensten aan voor het vervangen van glas in gevelelementen. Ons team van ervaren professionals kan u helpen bij het vervangen van glas in ramen, deuren, lichtkoepels en andere gevelelementen.

Als uw glas beschadigd of verouderd is, kan het vervangen ervan een effectieve manier zijn om de prestaties en het uiterlijk van uw gevelelementen te verbeteren. Nieuw glas kan bijvoorbeeld helpen om de energie-efficiëntie van uw gevelelementen te verhogen, wat kan leiden tot lagere energiekosten. Het kan ook helpen om het uiterlijk van uw gevelelementen te verfraaien en om de waarde van uw pand te verhogen. 

Bij het vervangen van glas in gevelelementen komen vaak verschillende factoren kijken, zoals de grootte en het type glas, de grootte en het type gevelelementen, en de locatie van de elementen. Onze medewerkers zullen samen met u werken om ervoor te zorgen dat u het juiste glas krijgt voor uw gevelelementen en dat het op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Fenestro Gevelbeheer biedt een ruime keuze aan glassoorten, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke behoeften. We bieden ook een volledige service, van het verwijderen van het oude glas tot het installeren van het nieuwe.

Als u geïnteresseerd bent in het vervangen van glas in uw gevelelementen, neem dan gerust contact via ons formulier hier op de website. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen het juiste glas te kiezen voor uw gevelelementen. We kunnen ook een offerte op maat voor u opstellen en u helpen bij het plannen van de installatie van het nieuwe glas.