Service & Onderhoud

Reparatie service

Wij van Fenestro Gevelbeheer helpen u graag verder bij defecte ramen en deuren, gevellekken en geveldelen vervangen.

Reparatie service

Bij Fenestro Gevelbeheer bieden we professionele diensten aan voor reparatie en service van gevelelementen, zoals ramen, deuren, veranda’s en serres. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het repareren van kozijnen en hebben de kennis en ervaring om eventuele problemen op te lossen.

We bieden reparaties aan voor verschillende problemen, zoals beschadigd glas, beschadigde kozijnen, defecte sloten en cilinders, en beschadigde scharnieren. We hebben een ruime ervaring met het repareren van gevelelementen en kozijnen en kunnen problemen van alle soorten oplossen, van kleine reparaties tot grotere renovaties. We werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de reparatie en/of service werkzaamheden.

We bieden ook preventief onderhoud aan voor gevelelementen en kozijnen om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijven. Dit kan helpen om toekomstige problemen te voorkomen en de levensduur van uw gevelelementen te verlengen.

Als u geïnteresseerd bent in onze reparatie- en service diensten voor gevelelementen en kozijnen, neem dan gerust hier contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen bij het kiezen van de juiste diensten voor uw gevel.ep