Service & Onderhoud

Onderhoudscontracten

Het beheer van de gevels leidt tot een technisch functionele gevel met een mooie esthetische vorm.

IMG-20220112-WA0002

Onderhoudscontracten

Bij Fenestro Gevelbeheer bieden we onderhoudscontracten aan voor gevel elementen, zoals ramen, deuren en gevelbekleding. Dit zijn afgesproken diensten die we regelmatig aanbieden om ervoor te zorgen dat uw gevelelementen in topconditie blijven. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw gevelelementen in goede staat blijven en om problemen op te sporen en op te lossen voordat ze groter worden.

Onze onderhoudscontracten kunnen op maat worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw gevel elementen te voldoen. We bieden verschillende niveaus van onderhoud, van basisonderhoud tot volledige ondersteuning, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Ons team van professionele technici zorgt voor regelmatig onderhoud aan uw gevelelementen om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat ze uit de hand lopen. Dit kan helpen om onverwachte kosten te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw gevel elementen altijd in topconditie zijn.

Onze onderhoudscontracten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen worden aangepast naar uw specifieke behoeften. Als u geïnteresseerd bent in het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw gevel elementen, vul dan hier het formulier in op onze website. Onze medewerkers zullen graag met u bespreken wat we voor u kunnen doen en een op maat gemaakt onderhoudscontract opstellen.